Έρχονται συγχωνεύσεις ΔΟΥ και στην Πάτρα μέσα στο 2020

Νέο σαρωτικό κύμα συγχωνεύσεων και καταργήσεων Εφοριών έρχεται μέσα στο 2020, καθώς στη συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι των εφοριακών (ΠΟΕ-ΔΟΥ) με τον επικεφαλής της ΑΑΔΕ, ο Γιώργος Πιτσιλής τους αποκάλυψε ότι μετά τη συγχώνευση της ΔΟΥ Αχαρνών με τη ΔΟΥ Αγ. Αναργύρων, που θα γίνει μέχρι το τέλος του 2019, το επόμενο έτος έρχονται μεγάλες ανατροπές.

Θα ενωθούν οι δύο εφορίες του Περιστερίου, η εφορία Παλαιού Φαλήρου με τη ΔΟΥ Νέας Σμύρνης, του Βύρωνα με την ΙΖ’ ΔΟΥ, της Ηλιούπολης με του Αγ. Δημητρίου, η ΔΟΥ Χαλανδρίου με την εφορία του Ψυχικού, του Γαλατσίου με την ΙΔ’ ΔΟΥ και η εφορία Αμαρουσίου θα γίνει Α’ τάξης.

Το κύμα των συγχωνεύσεων θα καλύψει τις εφορίες και της Θεσσαλονίκης και των μεγάλων πόλεων. Η ΔΟΥ Καλαμαριάς θα ενωθεί με την Η’ ΔΟΥ, της Ιωνίας με την Α’ ΔΟΥ, η ΣΤ’ με τη Δ’ ΔΟΥ, ενώ θα παραμείνουν ως έχουν οι Ε’ ΔΟΥ, η Ζ’ και των Αμπελοκήπων. Συγχωνεύσεις σχεδιάζονται στον Βόλο και στην Πάτρα.

Παράλληλα η ΑΑΔΕ ψάχνει κτίρια που θα στεγάσουν τις εφορίες που θα προκύψουν μετά τη συγχώνευση. Πρώτα θα βρεθούν τα κατάλληλα κτήρια και μετά θα προχωρήσουν οι αλλαγές.

Post Author: Iliop