Η εταιρία “Κολοκυθάς μηχανήματα” είναι η νέα επίσημη αντιπροσωπεία John Deere της Πάτρας

Η εταιρία Kolokithas John Deere Service με εμπειρία 40 ετών στο χώρο του γεωργικού εξοπλισμού και των μηχανημάτων συνεχίζει την πορεία της εγκαινιάζοντας τη νέα της συνεργασία με την Agrotech S.A., η οποία ανήκει στον όμιλο Μποζατζίδης – Μητσιολίδης Α.Ε., όπου αντιπροσωπεύει εταιρείες όπως η Pottinger, Maschio Gaspardo, Pellenc, Lopez Garrido και άλλους γίγαντες του αγροτικού τομέα.

Με όρεξη και τεχνογνωσία η εταιρία Kolokithas John Deere Service εισέρχεται δυναμικά στην αγορά για να καλύψει τις ανάγκες της Δυτικής Ελλάδας και των νησιών του Ιονίου. Διαθέτοντας ποικιλία και μεγάλη διαθεσιμότητα σε γεωργικό εξόπλισμο και μηχανήματα είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσει τους πελάτες της και θα καλύψει και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

Όσοι επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις της θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα γεωργικά μηχανήματα, να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες του καταστήματος και να καταλήξουν στον κατάλληλο εξοπλισμό που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους.

Η ιστορία της επιχείρησης ξεκινάει στα τέλη της δεκαετίας του ’80 απο τους αδερφούς Άρη και Δημήτρη Κολοκυθά. Για δύο δεκαετίες η εταιρία πρωταγωνίστησε στον τομέα του γεωργικού εξοπλισμού. Συνεργάστηκε με την Agrimac Ltd εισάγοντας μεταχειρισμένους γεωργικούς ελκυστήρες και σύστησε τη John Deere στον αγροτικό κόσμο της δυτικής Έλλάδας παρέχοντας ανταλλακτικά και τεχνική υποστήριξη για τα μηχανήματα.

Στα τέλη της δεκαετίας του ’90 έγινε επίσημος αντιπρόσωπος για την John Deere καλύπτοντας τις ανάγκες για καινούριο γεωργικό εξοπλισμό της Δυτικής Ελλάδας και των νησιών του Ιονίου. Μετά τον πρόωρο θάνατο του Δημήτρη Κολοκυθά η δεύτερη γενία ανέλαβε να συνεχίσει το έργο του. Ο Τάσος Κολοκυθάς κρατώντας τα ηνία της εταιρείας συνέχισε την επίσημη αντιπροσώπευση για περισσότερα από δέκα χρόνια.

Μετά από μικρή παύση, επανήλθε δυναμικά πλέον σαν Kolokithas John Deere Service με τη στήριξη της Agrotech S.A. αποδεικνύοντας πως όταν η εμπειρία και η όρεξη συναντιούνται η επιτυχία είναι μονόδρομος.

Post Author: katerina