Καταγγελία: Εισπράττει η Κ.Σ.Ε. την αυξημένη εισφορά και έχει προγραμματίσει στα κρυφά μείωση μισθών και απολύσεις θηροφυλάκων

Το ακόλουθο δελτίο τύπου εξέδωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Μολάων σχετικά με την άυξηση της εισφοράς για την άδεια θήρας, καταγγέλοντας απολύσεις θηροφυλάκων και μειώσεις στον μισθό τους.

Aκολουθεί το δελτίο τύπου:

Μετά το ξεσηκωμό και την αναστάτωση που έχει δημιουργήσει η ενέργεια της Κ.Σ.Ε. να ζητήσει άλλα 5 ευρώ πλέον των 40 ευρώ που εισέπραττε έως τώρα, με την αιτιολογία της εύρυθμης λειτουργίας της θηροφυλακής, έσκασε σαν βόμβα η είδηση ότι τις προηγούμενες ημέρες αποφάσισαν πάλι στα κρυφά, να μειώσουν τους μισθούς των θηροφυλάκων και να προβούν σε απολύσεις.
Ύστερα από αυτές τις εξελίξεις καλούμε τους συναδέλφους μας, από όλους τους κυνηγετικούς συλλόγους να αντιδράσουν και να ετοιμάσουμε όλοι μαζί προσφυγές στην δικαιοσύνη αν προχωρήσουν αυτές οι ενέργειες της Κ.Σ.Ε.
Είναι αδιανόητο να εισπράττουν έκτακτες εισφορές για την θηροφυλακή και στην πραγματικότητα να μας κοροϊδεύουν όλους, αλλά πολύ περισσότερο τους ομοσπονδιακούς θηροφύλακες, που τις τελευταίες ημέρες που διέρρευσε η απόφαση της Κ.Σ.Ε., ζουν μέσα στην αβεβαιότητα.
Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω ούτε ένα βήμα ως σύλλογος και είμαστε αποφασισμένοι εάν κριθεί απαραίτητο, να προχωρήσουμε και δικαστικά έναντι αυτών των ενεργειών.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΜΕΜΙΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Κυνηγετικός Σύλλογος Μολάων

Post Author: AgroPress