Κυνηγεσία 2018 – Το μεγάλο ραντεβού των ανθρώπων της φύσης

Με κεντρικό αντικείμενο το κυνήγι αλλά και με προεκτάσεις σε οτιδήποτε αφορά τη φύση, το βουνό και την περιπέτεια, η έκθεση “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2018” αλλάζει τα δεδομένα και θέτει νέα standards επαγγελματισμού και σύγχρονης οργάνωσης, σε έναν καινούριο θεσμό που υλοποιείται από την παλαιότερη και εμπειρότερη ομάδα του κλάδου.

Όλα τα όπλα και τα φυσίγγια της αγοράς: Όλα τα μεγάλα ονόματα της αγοράς θα βρίσκονται στην έκθεση “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ”, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους επισκέπτες, να δουν από κοντά όλα τα επώνυμα όπλα και φυσίγγια που χρησιμοποιούνται στο κυνήγι.

Είδη κατασκήνωσης βουνού και περιπέτειας: τον πληρέστερο εξοπλισμό για υπαίθριες δραστηριότητες  θα τον βρείτε στο κυνηγετικό γεγονός της χρονιάς. Ελάτε να προμηθευτείτε τα κατάλληλα για εσάς προϊόντα, από τα καλύτερα μαγαζιά της αγοράς.

Εκθέσεις μορφολογίας και κυνοφιλικά σεμινάρια: Τα καλύτερα κυνηγόσκυλα της Ελλάδας θα “παρελάσουν” από τους στίβους της ΚΥΝΗΓΕΣΙΑΣ, ανεβάζοντας στο “κόκκινο” το ενδιαφέρον των κυνόφιλων. Την αξιολόγηση των σκύλων κάνουν διάσημοι ξένοι κριτές.

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά θα γίνει παρουσίαση της αρχαίας, προστατευόμενης από την UNESCO, τέχνης της Ιερακοτροφίας. Ενημερωθείτε από τα μέλη του Ελληνικού Συνδέσμου Ιερακοτροφίας.

Τιμή Εισιτηρίου: 5 ευρώ

Ώρες Λειτουργίας: 10.00 – 21.00

facebook page

Post Author: AgroPress