Λίγα λόγια για εμάς…

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 2016.

H agropress.com.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης.

Παρατηρώντας το κενό που υπήρχε στην ενημέρωση του Πρωτογενούς τομέα στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την ιστοσελίδα agropress.com.gr παρουσιάζοντας άρθρα και θέματα από όλο το φάσμα του. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα το site μας κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερους από 20.000 μηνιαίους, μοναδικούς.

Στοχεύοντας στην ολοκληρωμένη ενημέρωση των επαγγελματιών στους οποίους απευθυνόμαστε, παράλληλα με το site μας, δημιουργήσαμε την έντυπη μορφή του agropress με την εφημερίδα μας, η οποία διανέμεται κάθε μήνα δωρεάν σε όλες τις τοπικές επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες του τομέα στον οποίο απευθυνόμαστε καλύπτοντας την περιοχή της Αχαΐας και της Ηλείας και τυπώνοντας 5.000 φύλλα.

Έχουμε κατορθώσει συνεργασίες με καταξιωμένους επαγγελματίες οι οποίοι αρθρογραφούν στα μέσα μας και ασχολούνται με θέματα επικαιρότητας, οικονομίας, γεωργίας, ζωικής παραγωγής και πολιτικής. Αρκετοί επαγγελματίες της περιοχής μας, μας έχουν εμπιστευτεί για να διαφημιστούν στα μέσα μας και για να παρουσιάσουν τις επιχειρήσεις τους.

Τέλος για να καλύψουμε πλήρως τα ενημερωτικά μας μέσα και επιθυμώντας την ολοκληρωμένη και εκτενέστερη παρουσίαση των θεμάτων με τα οποία ασχολούμαστε δημιουργήσαμε ένα διαδικτυακό κανάλι. Η πρώτη εκπομπή μας ασχολήθηκε με την αμπελουργία πραγματοποιώντας επισκέψεις σε αμπελώνα και οινοποιείο και παρουσιάζοντας βήμα – βήμα τις διαδικασίες του τρύγου παραθέτοντας πληροφορίες και συνομιλώντας με την υπεύθυνη οινολόγο και ιδιοκτήτρια του οινοποιείου. Οι επόμενες εκπομπές μας έχουν ήδη προγραμματιστεί και έχουν σκοπό με το περιεχόμενο τους να καλύψουν όλο το φάσμα του πρωτογενούς τομέα.

Στα μέσα μας εκτός από άρθρα των έμπειρων συνεργατών μας παραθέτουμε όλες τις εξελίξεις που αφορούν τον πρωτογενή τομέα σε θέματα παραγωγής, οικονομίας και πολιτικής. Παράλληλα φιλοξενούμε αφιερώματα σε καινούριες αλλά και ήδη υπάρχουσες καινοτόμες επιχειρήσεις, καλλιέργειες και εγκαταστάσεις.

Post Author: katerina