Ξεφάντωσαν οι γεωπόνοι

Κέφι, χορός, άφθονο κρασί και γλέντι μέχρι τις πρωινές ώρες στον ετήσιο καρναβαλικό χορό του Συλλόγου Γεωπόνων Αχαΐας, Κεφαλληνίας και Ζακύνθου χθες το βράδυ στο «Απέριττο». Η αθρόα προσέλευση κατέδειξε την επιτυχία της εκδήλωσης, που κάθε χρόνο γίνεται την τελευταία Πέμπτη της Αποκριάς. Εκτός όμως από τα υπέροχα φαγητά και κρασί, οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν γνήσιο λαϊκό γλέντι και έφυγαν και με πολλά δώρα.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φώτης Θεοδωράτος, παίρνοντας τον λόγο, επεσήμανε πόσο μεγάλη είναι η επιτυχία της εκδήλωσης κάθε χρονιά, παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του κλάδου. Συμπλήρωσε ότι τον επόμενο Ιούλιο είναι προγραμματισμένες οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου και κάλεσε τα νέα μέλη να κατέλθουν υποψήφια, κάτι που έχει ανάγκη ο κλάδος ώστε να ενδυναμωθεί και με φρέσκες ιδέες.

Τέλος εκείνο που κατέπληξε τους συμμετέχοντες ήταν η πλούσια λαχειοφόρος, καθώς δεν υπήρχε καλεσμένος που να μην έφυγε με τουλάχιστον δύο δώρα.

Παρέστησαν μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Θανάσης Πετρόπουλος, η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου Αθηνά Τραχίλη, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος και γεωπόνος Γιώργος Σιγαλός, ο γεωπόνος Πέτρος Ορφανός, ο πρώην πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Κ. Αχαΐας Νίκος Παρασκευόπουλος, ο αγροτοσυνδικαλιστής Αλέκος Θανόπουλος, ο γεωπόνος και ιδρυτής του Agropress Σωτήρης Σαρδελής κ.α.

Post Author: Iliop