Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μολυβάς στην Biofach 2018

Η Biofach αποτελεί ένα θεσμό στον τομέα των βιολογικών προϊόντων με την κεντρική έκθεση να πραγματοποιείται στην Νυρεμβέργη ενώ ανάλογες πραγματοποιούνται στις ΗΠΑ, στη Βραζιλία, στην Ιαπωνία, στην Κίνα, στην Ταϊλάνδη και την Ινδία, με το επίκεντρο όμως να παραμένει η ηγετική, παγκοσμίως, έκθεση για τα βιολογικά προϊόντα, αυτή της Νυρεμβέργης. Η έκθεση που ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο 17/2/2018 κατέριψε όλα τα ρεκόρ, με την προσθήκη 2 νέων αιθουσών και συνολικά περισσότερους από 500 νέους εκθέτες!

Αισθητή ήταν η απουσία οργανωμένης, συλλογικής παρουσίας ελληνικών προϊόντων, μέσω κάποιου φορέα με μεμονωμένες εξαιρέσεις συνεταιρισμών ή συνεργασιών να δίνουν το παρών. Ταυτόχρονα από άλλες χώρες υπήρχαν αξιοπρεπέστατα συλλογικά stands με τη σφραγίδα του κράτους.

Σε αυτά τα πλαίσια, μεταξύ άλλων, μεγάλη ικανοποίηση υπάρχει για την παρουσία στην έκθεση του αγροτικού συνεταιρισμού Μολυβάς που παρουσίασε εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο, θυμαρίσιο μέλι, λιάτικο κρασί, μαλοτήρα και δίκταμο σε πρωτότυπη συσκευασία από χειροποίητες κατασκευές, υπό το brandname Porthia, δίνοντας ένα κρητικό τόνο στην αίθουσα 8. Το ενδιαφέρον από σημεία της Ευρώπης, της Ασίας και της Αφρικής ήταν έντονο, με το ελαιόλαδο και το μέλι να εντυπωσιάζουν!

Για την επόμενη χρονιά ανανεώνεται το ραντεβού για μια συλλογική δράση και παρουσία στην έκθεση που θα αναδείξει τα ελληνικά προϊόντα.

Την οργάνωση για την παρουσία στην έκθεση ανέλαβε η εταιρεία Agrotech, info@agrotech.com.gr, κιν. 6931150303

Post Author: AgroPress