Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο 11ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας που θα διεξαχθεί στις 6-8 Δεκεμβρίου 2019 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας ΠΔΕ ανακοινώνει την συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με δικό της περίπτερο στο 11ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας στις 6, 7 & 8 Δεκεμβρίου 2019.

Όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Βασιλόπουλος Θεόδωρος, η εν λόγω έκθεση αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία ανάδειξης των επώνυμων συσκευασμένων Μελισσοκομικών προϊόντων της περιοχής μας, αλλά και συνέχεια των δράσεων προβολής των ποιοτικών τοπικών προϊόντων.

Η Περιφέρεια καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του κόστους συμμετοχής ενώ το υπόλοιπό θα καλυφθεί από τους συμμετέχοντες παραγωγούς, με το ποσό των διακοσίων (200) ευρώ ανά συμμετοχήΕπισημαίνεται ότι φέτος, για πρώτη φορά, θα δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να πουλήσουν τα προϊόντα τους. Για το σκοπό αυτό καλεί όσους μελισσοκόμους διαθέτουν επώνυμα συσκευασμένα προϊόντα (μέλι και προϊόντα μέλισσας) και επιθυμούν παρουσία στην Έκθεση μέσω της συμμετοχής τους στο περίπτερο της Περιφέρειας, επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, να το δηλώσουν το αργότερο έως την 25/10/19 στους υπαλλήλους της Περιφέρειας στα κάτωθι τηλέφωνα:

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης ΠΔΕ: 2613613216-276

Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας ΠΔΕ : 2613613210

Ως κριτήρια συμμετοχής των ενδιαφερομένων θα ληφθούν α. ο χρόνος υποβολή της αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος και β. η αναλογική εκπροσώπηση ανά Περιφερειακή Ενότητα.

Σημειώνεται ότι οι συμμετέχοντες έχουν την ευθύνη της μεταφοράς, τοποθέτησης και πώλησης των προϊόντων τους, στο χώρο της έκθεσης και καθ΄ όλη την διάρκεια της λειτουργίας της.

Post Author: AgroPress