Στο Βερολίνο για την έκθεση FRUIT LOGISTICA τα προϊόντα της Ολυμπιακής Γης

Στην έκθεση FRUIT LOGISTICA που ξεκινάει αύριο Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023, στο Βερολίνοσυμμετέχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη ΠΔΕ σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας.

Το περίπτερο της Δυτικής Ελλάδας φιλοξενεί έξι επιχειρήσεις που θα έχουν τη δυνατότητα να προβάλουν φρέσκα φρούτα & λαχανικάτης Ολυμπιακής Γης στην γερμανική αγορά και όχι μόνο. Συγκεκριμένα στην FRUIT LOGISTICA συμμετέχουν περισσότεροι από 1990 εκθέτες από 87 χώρες και αναμένεται να την επισκεφθούν περισσότεροι 40.000 επισκέπτες.

Προκειμένου να προετοιμαστούν οι συμμετέχοντες για τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες της αγοράς που απευθύνονται συμμετείχαν σε ένα προπαρασκευαστικό webinarστο οποίο έδωσαν κατευθύνσεις ειδικοί με γνώσεις για τη γερμανική αγορά, τη λειτουργία των μεγάλων εκθέσεων και του μάρκετινγκ.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Οκτώβριο τα προϊόντα της Ολυμπιακής Γης ταξίδεψαν στο Παρίσι και συγκεκριμένα στη Διεθνή Έκθεση SIAL, όπου έλαβαν μέρος έντεκα επιχειρήσεις της Δυτικής Ελλάδας.

Post Author: AgroPress