29ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας της Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών

Σας ενημερώνουμε ότι το 29ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας της Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών θα πραγματοποιηθεί από 15 έως 18 Οκτωβρίου 2019 στην Πάτρα (Συνεδριακό Κέντρο πρώην ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας). Επισυνάπτεται προς ενημέρωσή σας, η επίσημη ανακοίνωση του συνεδρίου.

Η Ελληνική Εταιρεία της Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών (ΕΕΕΟ) και το Πανεπιστήμιο Πατρών προσκαλούν τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, τους ερευνητές, τους γεωπόνους, τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές καθώς και τους παραγωγούς και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε θέματα οπωροκηπευτικών να συμμετάσχουν στις εργασίες του 29ου Πανελληνίου Συνεδρίου της ΕΕΕΟ. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών (Κουκούλι) στην πόλη της Πάτρας στις 15-18 Οκτωβρίου του 2019.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, καταξιωμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα πορίσματα των ερευνών τους, να ανταλλάξουν ιδέες και εμπειρίες, να προωθήσουν συνεργασίες αμοιβαία επωφελείς, να ανανεώσουν παλιούς δεσμούς και να αναπτύξουν νέες προσωπικές επαφές και συναδελφικές σχέσεις. Η πλούσια και διεπιστημονική θεματολογία του Συνεδρίου, με γραπτές και προφορικές παρουσιάσεις που καλύπτουν όλους τους επιμέρους τομείς των Οπωροκηπευτικών και τις τεχνολογίες αιχμής στην πρωτογενή παραγωγή, θα συμβάλλουν αναμφίβολα στη διάχυση της νέας γνώσης και της καινοτομίας. Ευελπιστούμε ότι το 29ο Συνέδριο θα συνεχίσει την παράδοση των επιτυχημένων διοργανώσεων που είχαν όλα τα προηγούμενα Συνέδρια της ΕΕΕΟ.

Το ΔΣ της ΕΕΕΟ και οι διοργανωτές του Συνεδρίου με μεγάλη χαρά σας περιμένουμε στην όμορφη πόλη της Πάτρας, την πρωτεύουσα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας,  η οποία παρουσιάζει αυξημένο γεωργικό ενδιαφέρον με δυναμικές καλλιέργειες και έντονο εξαγωγικό προσανατολισμό.

Post Author: AgroPress