Κλαδοτεμαχιστής ελληνικής κατασκευής – Βίντεο παρουσίασης

Στηρίζοντας τα ελληνικά προϊόντα, στηρίζουμε την ελληνική οικονομία.

Στόχος μας είναι να σας παρουσιάζουμε προϊόντα και κατασκευές ποιότητας που έχουν σχεδιαστεί και δημιουργηθεί στην Ελλάδα. Η ανάπτυξη ενός προϊόντος είναι μια χρονοβόρα διαδικασία.

Ξεκινώντας θα συνομιλήσουμε με τον εμπνευστή και δημιουργό ενός κλαδοτεμαχιστή που βρίσκει πολλαπλές εφαρμογές για τον επαγγελματία αγρότη αλλά και τον ερασιτέχνη που διαθέτει αγροκτήματα με δέντρα.

Ο Χρήστος Γιαννακόπουλος δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια στο χώρο του εμπορίου γεωργικών μηχανημάτων με την αντιπροσώπευση μιας εταιρείας εκ των ηγετών του χώρου. Εντούτοις θέλοντας να δημιουργήσει κάτι εκ του μηδενός και να ενισχύσει και την τοπική οικονομία αφιέρωσε 5 χρόνια για να σχεδιαστεί και να δοκιμαστεί “Ο κλαδοφαγάνας”, πριν πάρει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Συνολικά εργάζονται 7 τεχνήτες και μηχανικοί για την κατασκευή του “ΚΛΑΔΟΦΑΓΑΝΑ”!

Τί είναι αυτό που ξεχωρίζει τον συγκεκριμένο κλαδοτεμαχιστή;

Όπως μας απαντάει ο κ. Γιαννακόπουλος είναι μοναδικής σχεδίασης, πρωτότυπο σχέδιο από λευκή κόλλα χαρτί. Είναι στιβαρό και έχει δοκιμαστεί ώστε να λειτουργεί με ευκολία σε κορμούς 25Χ15 cm και παρόλη την δύναμή του, οι διαστάσεις είναι μικρές. Δεν έχει 2-3 μαχαίρια αλλά πολλά περισσότερα. Είναι φουλ ρυθμιζόμενο για να τα καταφέρνει με το τριφύλλι και το καλαμπόκι, σπάζοντάς τα για πιο εύπεπτες ζωοτροφές. Θα τα καταφέρει άριστα ακόμα και σε χλωρά, χωρίς να μπουκώσει. Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι τα καλύτερα της αγοράς, όπως και οι μηχανικοί που το επιμελήθηκαν και αυτό φαίνεται σε κάθε του λεπτομέρεια και στον τρόπο που δουλεύει.

Συνοδεύεται από 1 χρόνο εγγύηση και πλήρη τεχνική υποστήριξη από το εξειδικευμένο συνεργείο.

Τί άλλο απομένει; Μα, να τον δούμε στην πράξη! Εδώ θα έχετε την δυνατότητα να τον δείτε μόνο σε βίντεο, όμως υπάρχει η δυνατότητα να γίνει επίδειξη των δυνατοτήτων του στην περιοχή σας.

Η εταιρεία μας Χρήστος Ν. Γιαννακόπουλος, με έδρα την Πάτρα, δραστηριοποιείται στο χώρο των γεωργικών και βιομηχανικών μηχανημάτων και εργαλείων από το 1996. Ως αποτέλεσμα της πολυετούς παρουσίας και εμπειρίας μας στο χώρο, σας παρουσίαζουμε την αποτελεσματικότερη, αποδοτικότερη και πιο συμφέρουσα λύση για τα ελαιόκλαδα. ΤΟΝ ΚΛΑΔΟΦΑΓΑΝΑ ! Η φιλοσοφία του στηρίζεται στον θρυμματισμό των ελαιόκλαδων.

Βασικά πλεονεκτήματα του κλαδοφαγάνα είναι:

• Ο θρυμματισμός κορμών εώς 15 πόντους, με χαρακτηριστική ευκολία.

• Η εξίσου αποδοτική λειτουργία, τόσο για κλαδέμματα με φύλλωμα όσο και για κορμούς.

• Η εύκολη μετακίνηση και ο χειρισμός από ένα μόνο άτομο χωρίς καμμία δυσκολία, χάρη στον εργονομικό του σχεδιασμό.

• Ο θρυμματισμός μεγάλης ποικιλίας υλών όπως, άχυρο, τριφύλλι, καλαμπόκι.

Αποτελέσματα της χρήσης του Κλαδοφαγάνα :

• Η εργασία γίνεται γρηγορότερα, ευκολότερα και πιο αποδοτικά

• Η δυνατότητα να αλέθει σε μεγάλο βαθμό τις ύλες, με αποτέλεσμα να αξιοποιείται όλη η τροφή από τα ζώα. Επιπλέον, η τροφή γίνεται πιο εύπεπτη.

• Τα θρυμματισμένα πλέον κλαδέματα, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα προϊόντα κομποστοποίησης, αποτελούν ένα βιολογικό λίπασμα ανωτάτης ποιότητας με πολλαπλά οφέλη για τον παραγωγό.

i. Εξοικονόμηση χρημάτων από την μη – αγορά λιπασμάτων.

ii. Αύξηση του όγκου παραγωγής

iii. Βελτίωση της σύστασης του εδάφους και αποφυγής διάβρωσης του

iv. Βελτίωση της ποιότητας του εδάφους

ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΗ ΠΑΤΕΝΤΑ. ΠΩΛΗΣΗ ΜΕ ΔΟΚΙΜΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : (2610) 622209. 6944525179

Post Author: AgroPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *